Menu

 

Reklamer

 

Statistik

Hjælp og bidrag

Henvendelse kan ske via mailadressen:
chassis@danskerbiler.dk

Formålet med denne hjemmeside er at skabe et stort fotoarkiv, hvor man kan finde og følge de racer- og rallybiler, som igennem årene har kørt løb i Danmark.

Det kan udvikle sig til et enormt projekt - afhængig af hvor mange, der har lyst til at bidrage til projektet med oplysninger omkring biler og løb, samt ikke mindst billeder.

Løbsprogrammer:

Jeg vil gerne modtage/låne gamle løbsprogrammer. De vil naturligvis blive leveret tilbage bagefter, hvis det ønskes. Vil du selv bidrage med en scanning, så er standardstørrelsen på siden en bredde på 900 pixels. Udfør derfor scanningen, så programmets bredde ikke er mindre end dette.

Billeder:

Ligger du inde med billeder fra danske racer- eller rallyløb, som du vil tillade bliver brugt på Danskerbiler, så send en mail. Jeg modtager alle formater og scanner også gerne papirbilleder (leveres naturligvis tilbage efter scanning). Stardardformatet på siden er 900x600 pixels, komprimeret til en størrelse på ca. 120 kbytes. Det vil derfor være rart, hvis billederne ikke er mindre end dette format. Husk i så høj grad som muligt at angive, hvor og hvornår billederne er taget, samt hvem der er fotografen.

Lidt formaliteter

Hjemmesiden er et hobbyprojekt. Derfor tilbydes der ikke honorar for billeder, som vises på siden. Så er det sagt. Til gengæld anføres fotografens (eller bidragyderens) navn i forbindelse med de enkelte billeder ligesom jeg gerne lader navnet linke videre til en hjemmeside eller mailadresse, hvis det ønskes.

Alle billeder, som lægges ind på siden, forsynes med et "Danskerbiler" vandmærke. Det er ikke for at forsøge at tage æren for billeder, som jeg ikke selv har taget, men for at hindre download af billederne til uautoriseret brug. Folk, som vil andet end blot at kigge på billederne her på siden, må henvende sig til den oprindelige fotograf.

Bidrag kun med billeder, som du er sikker på, at du har rettighed til at bruge. Jeg ønsker ikke at krænke nogen fotografers rettigheder. Opdager du et billede på siden, som du mener, jeg ikke må bruge, så mail til mig. Er forholdene ikke i orden vil billedet straks blive fjernet.