Kørere »

Casper Elgaard

--- 2001 Le Mans

--- 2003 Le Mans

--- 2004 Le Mans

--- 2005 LMES

--- 2006 Le Mans

--- 2007 Le Mans

--- 2008 Le Mans

--- 2008 LMS

--- 2009 Le Mans

--- 2011 Le Mans

Bilen »

Type: Aston Martin DBR9
Kørere: Casper Elgaard, Fabrizio Gollin, Christophe Bouchut
Løb: 2007 24h Le Mans
Resultat: Nummer 7 samlet - Nummer 3 i GT1-klassen

Særlige bemærkninger

Casper Elgaard deltog i 2007 for første gang i Le Mans uden at være i team med John Nielsen. Og at han også var havnet i en konkurrencedygtig bil stod klart da Christophe Bouchut satte bilen på pole position i GT1-klassen. I selve løbet kom teamet dog aldrig helt til at kæmpe om sejren i klassen, men de var aldrig mere end højst et par omgange bagud og indsatsen blev da også belønnet med den første Le Mans podieplads til Casper Elgaard.

Modellerne »

Fabrikat: Spark
Modelnummer: S1209

Bemærk at denne model har et Le Mans logo monteret over startnummeret på fronthjelmen, i modsætning til IXO-modellen nedenunder. På billeder taget under løbet har bilen dette logo.

Fabrikat: IXO
Modelnummer: LMM118

Når man ser IXO-modellen opdager man, at der mangler noget. Over startnummeret på døren burde der være logoet for Le Mans 2007, men i stedet er der blot et stort, hvidt felt. Men i en lille pose klistret fast under bunden af kassen findes en forklaring. Her ligger nogle ekstra decals, sammen med en lille seddel, hvor der står at IXO ikke længere har rettigheder til at bruge Le Mans logoet. Tilfældigvis indeholder posen så netop nogle decals, som - hvis de monteres omhyggeligt - netop danner de manglende logoer. Billledet viser modellen, som den leveres - altså uden Le Mans logoer. Det lille billede i hjørnet viser, hvordan de medfølgende mærker danner det manglende logo.

Bemærk også, at modellen ikke har noget Le Mans logo over startnummeret på fronthjelmen i modsætning til Spark-modellen ovenfor. På billeder taget af bilen under præsentationen i Le Mans by forud for løbet var dette logo ikke monteret og IXO-modellen viser derfor bilen, som den så ud inden selve løbet. IXO-modellen har ingen gæller i forskærmene, hvilket er en fejl.

Danskerbiler.dk © 2007