Kørere »

Michelle Gatting

--- 2019 Le Mans

--- 2020 Le Mans

--- 2021 Le Mans

--- 2022 Le Mans

--- 2022 Spa 24H

--- 2023 Le Mans

Michelle Gatting »

Michelle Gatting - Classic Race Aarhus 2016

Fødselsdag: 31-12-1993

Michelle Gatting begyndte at køre go-karts som 8-årig og hun viste hurtigt at hun var på niveau med sine konkurrenter - som altovervejende var drenge. Det førte til et danmarksmesterskab i KF2 klassen i 2009 inden hun i 2011 rykkede op til rigtige biler. Det blev i Formel Ford og allerede det første år kørte hun sig til en 3. plads i Danmarksmesterskabet. Herefter drog hun udenlands til et par år i Scirocco-cup i Tyskland og hun smagte også på den tyske Porsche Carrera cup.

Men det var først i 2016, hun for alvor gjorde sig bemærket i Danmark, da hun begyndte at køre i DTC-mesterskabet. Midt på året vandt hun gadeløbet i København og var fra da af at regne blandt favoritterne i mesterskabet. Efter nogle år først i DTC og derefter i Super GT mesterskabet i Danmark var Michelle Gatting ved at indstille sig på at forblive i Danmark, men i 2018 dukkede der pludselig muligheder op i udlandet - og endda flere på en gang.

Tidligt i karrieren havde Michelle Gatting haft kontakt til FIA's Women in Motorsport program, men kontakten ophørte da FIA-folkene ikke kunne tilslutte sig Michelles satsning på Porsche Carrera Cup. Men man havde åbenbart stadig holdt øje med hende og pludselig åbnede der sig muligheder både for deltagelse i GT-racing på et rent kvindehold og for deltagelse i W-series - et mesterskab udelukkende for kvinder.

Et svært valg måtte træffes, men GT-racerne trak mest og Michelle Gatting blev i 2019 en del af 'Iron Dames' som i en Ferrari kørte ELMS-serien og ikke mindst 24h Le Mans.

Antal modeller: 6
Antal byggesæt: 0

Danskerbiler.dk © 2007