Kørere »

Rasmus Sørensen

--- 2019 DM

Rasmus Sørensen »

Rasmus Sørensen - DM2 Stoholm 2021
Foto: Jokum Tord Larsen

Fødselsdag: 28-5-1987

Rasmus Sørensen kan nok ikke sige sig fri for at have været påvirket af rally igennem sin barndom. Hans far - Jens Åge Sørensen - var et af de kendte navne på den danske rallyscene i 80'erne og 90'erne.

Det skulle vise sig at Rasmus også havde talent for at styre en bil hurtigt igennem skoven. Hans gennembrud kom, da han anskaffede sig en Peugeot 208 R2, hvormed han blev manden, man skulle slå i R2 kategorien i Danmark. Det medførte 3 Danmarksmesterskaber i streg.

Men som for så mange andre blev økonomien en hindring og efter den trofaste Peugeot blev pensioneret har man kun set Rasmus sporadisk på hastighedsprøverne.

Men selv om økonomien har været stram, så har humøret aldrig fejlet noget og især sammen med Heidi Knudsen blev de to indenfor danske rallykredse kendt som et hold, hvor det også var værd at se inboard-videoer fra bilen imellem hastighedsprøverne. De to havde en fest, når de var til rally og var et godt eksempel på, at man godt kan have det sjovt samtidigt med at man konkurrerer på højt plan.

Antal modeller: 1
Antal byggesæt: 0

Danskerbiler.dk © 2007